Luis de la Fuente: Možda imamo određene prednosti, ali očekujem izjednačenu utakmicu

Subota, 17. lipnja 2023. 14:38 Napisao/la  SC
Luis de la Fuente
Luis de la Fuente

Očekujem izjednačenu utakmicu, najavio je finale Lige nacija protiv Hrvatske, izbornik španjolske reprezentacije Luis de la Fuente na novinarskoj konferenciji na stadionu De Kuip u Rotterdamu.

- Možda imamo određene prednosti, neke stvari koje moramo doraditi, ali bit će to izjednačena utakmica. Svaka ekipa ima svoje prednosti, a vi morate pronaći slabe strane. Što se sastava tiče vidjet ćemo nakon treninga, mogu vam reći da su igrači u dobrom stanju, raspoloženi su. Svi su na visokoj razini. Postoji puno aspekata koje moramo imati na umu, naš pristup će biti promišljen, ustvrdio je De La Fuente.

Španjolski izbornik svjestan tvrdi da ne strahuje od produžetaka. 

- Razgovarali smo o svemu, voljeli bismo dobiti utakmicu u 90 minuta. Oni imaju više iskustva u produžecima, više su ih puta igrali. Ponekad je iskustvo iznimno važno. Međutim, u tim trenucima je ključno samopouzdanje. Mi smo fizički i psihički spremni.

Za španjolskog stratega bit će to peti finale na klupi španjolskih mlađih i seniorske reprezentacije.

- U nedjelju imamo veliku priliku za trofej. Oni vam donose priznanja, oni su priznanje velikog rada i truda koji ulažete. Smireni smo i na dobrom smo putu. Želim da naši igrači osvoje ovaj trofej i da Španjolska bude na mjestu koje zaslužuje, zaključio je De La Fuente. 

 
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.