LINO ČERVAR Ohrabruje da su sve skupa povukli igrači iz drugog plana

Srijeda, 22. siječnja 2020. 18:10 Napisao/la  SC
Lino Červar
Lino Červar

 Hrvatska je u polufinale ušla kao druga nakon remija (22:22) protiv Španjolske

- Gubili smo i vratili se. Ono što ohrabruje je da su sve skupa povukli igrači iz drugog plana. Ako su igrači iz prvog reda ostali malo dužni, ovi iz drugog reda nisu! Nama Španjolci skoro dvadeset minuta nisu zabili pogodak, za to je zaslužna naša sjajna obrana. Šteta da smo na našu glupost, primili onaj posljednji pogodak. Ako smo se čuvali, dobro je, jer igrači koji su igrali, odigrali su sjajno. Sad je sve otvoreno. U polufinalu svatko svakog može pobijediti. Nismo deset godina igrali finale, sad smo tu i idemo se boriti do kraja, kazao je izbornik Lino Červar.

Igor karačić izašao je zbog udarca u koljeno, Luka Cindrić nije igrao zbog ozljede:

- Neću puno pričati dok ne vidimo Karačićevu dijagnozu. Cindrić je pak rekao da ne može igrati i da je ozlijeđen. Karačić je izašao, to su za nas dva velika hendikepa. Vidjet ćemo, rekao je Červar.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.