ČERVAROV STOŽER Zlatko Saračević pomoćnik, Vlado Šola trener vratara

Petak, 28. travnja 2017. 08:49 Napisao/la  SC

Izbornik Červar je imenovao Zlatka Saračevića, Vladu Šolu, Hrvoja Horvata i Peru Kuterovca za svoje nove suradnike.

Izbornik Červar je imenovao Zlatka Saračevića, Vladu Šolu i Hrvoja Horvata za svoje nove suradnike, a među njima će biti i Pero Kuterovac, stručnjak koji će brinuti o kondiciji rukometaša.

- Netko mi je rekao, Lino, nisi ni mogao pogriješiti s izborom suradnika. Pitao sam ga zašto, a onda mi taj čovjek rekao, gledaj, imaš Peru (kondicijski trener Kuterovac), koji je s vaterpolistima osvojio olimpijsko zlato, olimpijskog pobjednika Saračevića, olimpijskog pobjednika Šolu i malog Horvata, sina olimpijskog pobjednika iz 1972., s ponosom u glasu rekao je Červar za SN.

Trojac Saračević, Šola i Horvat ml., koliko nam je znano, samo je vrh stručnog stožera, realno je očekivati da u stožer, ne računajući masere, liječnike, fizioterapeute, nutricioniste, uđe još nekoliko stručnjaka, upravo trenera.

To bi, pak, značilo da će stručni stožer Line Červara biti najbrojniji dosad.

Dakako, to ne znači i da će kao takav doživjeti EP u siječnju 2018. u Zagrebu. Netko će po putu možda otpasti, u konačnici, tijekom utakmice na klupu može samo jedan asistent.

- To su ljudi od mog povjerenja koje sam izabrao I koji su se, na kraju krajeva i dokazali u dosadašnjem radu, karijeri. Najbitnije je ipak ono što sam rekao prije nekoliko dana, da tijekom svibnja i lipnja sve točno proučimo, sve igrače, obavimo sociometriju, odnosno da do listopada obavimo sve provjere, odabire. U listopadu mi moramo imati jasnu sliku i ideju za završne pripreme u prosincu, rekao je izbornik Červar, koji u ponedjeljak, 1. svibnja okuplja reprezentativce u Zagreba odakle kreću put Poreča.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.