Lacković: Učinili smo previše tehničkih pogrešaka da bismo pobijedili

Nedjelja, 22. siječnja 2012. 23:46 Napisao/la  M. Kosanović

Francuzi na ovom prvenstvu igraju nešto slabije, no budite sigurni da će pronaći motiva protiv Hrvatske te pružiti svoj maksimum, kaže Lacković


Glavni topnik hrvatske reprezentacije Blaženko Lacković iz nepoznatih je razloga posljednju dionicu utakmice proveo na klupi, a o prvom porazu na Europskom prvenstvu kaže:
-    Trebali smo utakmicu prelomiti puno ranije. Smatram da smo učinili previše tehničkih pogrešaka da bismo pobijedili utakmicu. Španjolska je fenomenalna ekipa, a sigurno da nam je bez obzira na to svima jako teško zbog poraza. Nismo bili koncentrirani u ključnim trenucima, i nažalost, nismo smogli snage na kraju napraviti korak više i pobijediti, rekao je Lacković te se osvrnuo na sljedeći susret s već tradicionalnim rivalom Francuskom.
-    Francuzi na ovom prvenstvu igraju nešto slabije, no budite sigurni da će pronaći motiva protiv Hrvatske te pružiti svoj maksimum. Očekuje nas teška utakmica koja će završiti jedan ili dva razlike te će se prelomiti u posljednjim sekundama, nadam se u našu korist, zaključio je Blaženko Lacković.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.