Kauboji svladali i Slovačku na Croatia kupu, protiv Švedske u nedjelju za prvo mjesto

Subota, 07. siječnja 2012. 22:32 Napisao  Marko Babić

Hrvatska - Slovačka 32:23 (19:14). Utakmica protiv Slovačke pokazala se lagim zalogajem za "kauboje" koji su od prve minute poveli i u niti jednom trenutku nisu dopustili suparnicima da se vrate u igru

OSIJEK - Drugo kolo Croatia kupa: Hrvatska - Slovačka 32:23 (19:14). Dvorana Gradski vrt. Suci: Gubica i Milošević.

HRVATSKA: Marić, Duvnjak 3, Lacković 3, Kopljar, Vori 3, Gojun 1, Losert, Horvat 3, Batinović 1, Bičanić 2, Buntić 2, Alilović, Štrlek 5, Čupić 5, Musa 1, Ninčević 3.

SLOVAČKA: Putera, Rabek 8, Kukučka 3, Tarhai, Dudaš, Hruščak 4, Valo 1, Stochl 1, Petro 2, Mazak, Mikeci 1, Duris, Urban, Szabo 1, Antl, Stranovsky 2.

Sedmerci: Hrvatska 4 (3), Slovačka 2 (1). Isključenja: Hrvatska 4, Slovačka 4 minute.

Hrvatski rukometaši ubilježili su i drugu pobjedu na Croatia kupu, pripremnom turniru za Europsko prvenstvo. Ovoga puta izabranici Slavka Goluže svladali su Slovačku i u nedjelju će do 15 sati protiv Švedske igrati za prvo mjesto. Švedska je do sada poput Hrvatske upisala dvije pobjede, u subotu je bila uspješnija od Irana 33:20.

Utakmica protiv Slovačke pokazala se lagim zalogajem za "kauboje" koji su od prve minute poveli i u niti jednom trenutku nisu dopustili suparnicima da se vrate u igru. U 16. minuti Domagoj Duvnjak zabio je za šest pogodaka razlike što je ujedno bila najveća prednost u prvom dijelu. Iako su uspjeli zadržati priključak Slovaci nisu ozbiljno zaprijetili u niti jednom trenutku.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.