Josip Juranović: Da sam bolje pogodio, možda bi sve bilo drugačije

Ponedjeljak, 19. lipnja 2023. 00:43 Napisao/la  SC
Josip Juranović
Josip Juranović

Hrvatska nogometna reprezentacija nakon penala je ostala bez trofeja u Ligi nacija.

- Bila je vrhunska utakmica s obje strane, vrhunske reprezentacije, vrhunski igrači. I oni su imali šanse, i mi smo imali šanse. Da sam ja malo bolje pogodio možda bi sve bilo drugačije. Zahvalni smo navijačima do neba, željeli smo im vratiti na najbolji mogući način. Nadam se da će Euro u Njemačkoj biti prilika za nešto novo veliko, rekao je Josip Juranović.

- Šteta, prazni smo, ne znam što bih rekao. Odigrali smo dobru utakmicu, penali su lutrija. Bolje su izvodili i to je to. Imali smo par solidnih situacija, mogli smo bolje reagirati i zabiti. Što je tu je, gotovo je. Nama mladima puno znači igrati ovakvo finale. Nismo uzeli zlato, ali dobili smo iskustvo igranja ovakvih utakmica. Fantastična atmosfera, svaka čast navijačima kako su nas bodrili, pa i poslije penala. Hvala im, rekao je Luka Ivanušec

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.