Ivan Čupić: Nije izgledalo bajno u Norveškoj, a neće izgledati besprijekorno ni u uzvratu

Subota, 02. svibnja 2015. 14:41 Napisao/la  SC

Hrvatska u nedjelju igra protiv Norveške u Varaždinu


Hrvatska rukometna reprezentaciju u nedjelju od 17,15 sati u Areni Varaždin protiv Norveške igra kvalifikacijsku utakmicu za plasman na EP u Poljskoj. Prije nekoliko dana Norveška je pobijedila (27:26) Hrvatsku u debiju novog izbornika Željka Babića i pomoćnika Pere Metličić.

- Nije izgledalo bajno u Norveškoj, a neće izgledati ni besprijekorno u uzvratu. Novi izbornik ima neke nove ideje, vizije kako bi trebala izgledati Hrvatska. Jasno je da moramo biti bolji, moramo ostvariti cilj koji smo stavili ispred sebe, a to je pobjeda od dva gola razlike. Uvjeren sam da ćemo s vremenom igrati bolje, kaže Ivan Čupić.

- Nije ugodno kada se gubi, ali ima tu puno razloga. Novi izbornik, nova taktika i treba nam vremena da se sve to posloži. U nedjelju moramo pokazati pravo lice i cilj nam je da uz podršku navijača dođemo do vrlo bitne pobjede, kaže kapetan Igor Vori.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.