IGOR KARAČIĆ Mislim da smo jedna od najboljih momčadi na ovom turniru

Četvrtak, 16. siječnja 2020. 21:05 Napisao/la  sc
Igor Karačić
Igor Karačić

 

Hrvatski rukometaši povijedili (27:23) su Austriju bez većih problema:

- Čestitam Austriji na igri i fair playu. U prvom poluvremenu smo igrali jako dobro, posebno u obrani. U napadu smo imali jako puno rješenja na njihovu obranu i bio sam zadovoljan. U drugom poluvremenu je obrana popustila u odnosu na prvi dio, a u napadu smo igrali previše individualno i to nije dobro. Ukratko, zadovoljan sam zbog dva boda i nadam se da ćemo u sljedećoj utakmici biti bolji, rekao je Lino Červar.

- Čestitam Hrvatskoj na pobjedi. Igrali su jako dobro, vidio sam ih i u prvom krugu, mislim da su kandidati da odu do kraja. Znao sam da ćemo imati problema na njihovu 5:1 obranu s Duvnjakom naprijed. Pokušavali smo tražiti neke šanse, a kad bismo ih i našli malo nam je falilo sreće, a u obrani smo imali jako puno problema s Karačićem i Cindrićem. Probali smo malo promijeniti obranu i malo smo se uspjeli vratiti. Na 24:20 smo promašili zicere, Šego je to obranio i to je to. Pohvale mojim igračima, bili su dobri i hrabri, borili su se i nadam se da ćemo ovako borbeno igrati i sljedeću utakmicu, rekoa je autrijski izbornik Aleš Pajovič.

- Hvala navijačima. Uvijek je puno lakše kad znaš da su ti oni iza leđa. Sretan sam i ponosan na suigrače. Bili smo jako dobri, sve smo imali. Sad čekamo nove izazove. Mislim da smo trenutno jedna od najboljih momčadi na ovom turniru, smatra Igor Karačić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.