KVALIFIKACIJE ZA OI Hrvoje Horvat: Nemamo puno vremena za gledanje unatrag, odmah nas čeka Portugal, moramo se restartati

Petak, 12. ožujka 2021. 23:06 Napisao/la  SC

Prvo poluvrijeme protiv Francuske treba prenijeti i na Portugal i produžiti ga na svih 60 minuta. Očekujem da ćemo biti na tom tragu, kaže novi izbornik hrvatskih rukometaša

Hrvoje Horvat
Hrvoje Horvat

Hrvoje Horvat debitirao je porazom na klupi hrvatske rukometne reprezentacije.

- Rezultati poluvremena govore sami za sebe. U prvom poluvremenu smo odigrali dobru obranu, brzu, pokretljivu, uspjeli smo napraviti dovoljan broj prekida, dobro smo se vraćali, tu su Francuzi imali dosta poteškoća. U drugom smo dobili nešto lakših golova, imali smo i ponešto isključenja i to nas je malo poremetilo. Nismo uspjeli naći pravi odgovor na francusku igru, primili smo jedno četiri, pet golova previše i to je rezultiralo nerealno visokim porazom, rekao je Hrvoje Horvat.

Hrvatsku već u subotu (18.30) očekuje nova utakmica, a kako ogled s Portugalom ima iznimnu važnost nema mjesta malodušnosti.

- Istina, nemamo puno vremena za gledanje unazad, odmah nas čeka Portugal, moramo se što prije resetirati, uvesti neke korekcije i započeti raditi pripremu za Portugal. Prvo poluvrijeme protiv Francuske treba prenijeti i na Portugal i produžiti ga na svih 60 minuta. Očekujem da ćemo biti na tom tragu, da ćemo upisati pobjedu i osvojiti bodove koji će nas usmjeriti prema našem cilju, rekao je Horvat.

Punih 45 minuta sve je ukazivalo na to da bi Horvatov debi na klupi reprezentacije mogao doći uz jedan veliki „skalp“, no Francuzi su se pobrinuli da tako ipak ne bude.

- Debitrao jesam, ali važnost utakmice je napravila da sam bio maksimalno koncentriran, ništa se to posebno ne razlikuje od drugih utakmica, pričinjava mi zadovoljstvo voditi ovu sjajnu reprezentaciju i mogu se samo nadati da ćemo se protiv Portugala pokazati u još boljem svjetlu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.