Hrvoje Horvat: Egipat je ozbiljna reprezentacija, ne bih pravio od muhe slona

Četvrtak, 19. siječnja 2023. 23:19 Napisao/la  SC
Hrvoje Horvat
Hrvoje Horvat

Hrvatska i Danska odigrale su utakmicu bez pobjednika (32:32):

- Više mi je danas žao što nismo pobijedili nego nakon utakmice protiv Egipta. Dali smo sve, borili se, bilo je nekih nervoznih reakcija, a Danci su se vadili s igrom sa sedam igrača. Uspjeli smo ih poremetiti sa zonom 6:0 i promjenom na 5:1, ali smo nažalost primili par golova previše. Presudila je njihova igra 7 na 6. Nismo se uspjeli braniti. Postuigli smo 32 gola, to je velika stvar, ali kvaliteta Danske u napadu je presudila ovu utakmicu, kazao je izbornik Hrvoje Horvat.

Nakon ovakve utakmice s pravom se postavlja pitanje zašto je Hrvatska onako izgledala u utakmici protiv Egipta:

- Svjetsko prvenstvo je živa materija, živo tijelo. Nije lako stalno biti u ovakvom ritmu. Naravno da želimo uvijek igrati kao u prvom poluvremenu protiv Danske. Drugo poluvrijeme nije bilo sjajno tako da imamo mi još nekoliko stvari za popraviti. Radi se od muha slona. Egipat je ozbiljna reprezentacija koja je odigrala savršenu utakmicu. Nakon toga smo odigrali dvije dobre utakmice i sada ovu. Zato ne bih pravio od muhe slona, zaključio je Horvat.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.