HRVOJE HORVAT Cindrić i Karačić još imaju problema, ali vjerujem da će biti spremni

Četvrtak, 23. siječnja 2020. 18:44 Napisao/la  SC
Luka Stepančić i Hrvoje Horvat
Luka Stepančić i Hrvoje Horvat

Lino Červar nije se pojavio na presici uoči polufinale utakmice protiv Norveške, hrvatski izbornik ostao je bez glasa.

Utakmicu su najavili Luka Stepančić i pomoćni trener Hrvoje Horvat:

- Norveška igra odličan turnir. Lino ima problema s glasom, ali bit će u redu do sutra i normalno će voditi utakmicu. Napravit ćemo sve da 5-1 obranom zaustavimo Sagosena, ali Norveška nije samo Sagosen. Mi smo turnir otvorili odlično, ali protiv Španjolske i Češke nismo odigrali najbolje. Razlog je i što smo već izborili polufinale. Obrana, koja nam je bila forte cijeli turnir, nije bila na toj razini. Iza nas je odličan turnir. Cindrić i Karačić još imaju određenih problema, naša liječnička služba radi punom parom i vjerujem da će biti sto posto spremni. S Norveškom uvijek teško, igraju brzo, zabijaju jako puno golova i obrana nam mora biti na najvišem nivou, kazao je Horvat.

Kako će Lino  voditi utakmicu bez glasa?

- Igrači znaju sve, mislim da će Červar u subotu biti bolje i da će voditi utakmicu kao uvijek, rekao je Horvat.

U Stockholmu neće biti više hrvatskih nego norveških navijača:

- Bez brige budite, čuli smo da dolaze naši navijači. Uvijek je lakše kad igrate uz njihovu pomoć, protiv Njemačke smo gubili pet razlike, protiv Španjolske šest, ali uz njihovu pomoć sve smo nadoknadili. Imat ćemo odličnu podršku, nemojte se bojati za nas. Moramo neke stvari popraviti jer imamo deset minuta crnih rupa, moramo to ukloniti protiv Norveške jer igraju sjajan turnir. Moramo svih 60 minuta igrati koncentrirano, ali pokazali smo koju snagu ima ova reprezentacija, da smo u stanju okrenuti i stići svaki zaostatak, rekao je Luka Stepančić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.