Hrvatska - Mađarska 24:24, u polufinalu u petak protiv Srbije

Srijeda, 25. siječnja 2012. 22:15 Napisao  Marko Babić

Hrvatska Mađarska 24:24. Budući da su Španjolci u ranije odigranom susretu pobijedili Sloveniju 35:32 postalo je jasno da će bez obzira na ishod protiv Mađarske, Hrvatska zauzeti drugo mjesto u skupini što znači da će u polufinalu u petak igrati protiv domaćina Srbije

Hrvatska Mađarska 24:24

Hrvatska - Mađarska 24:24 (11:12). Dvorana SPENS. Gledatelja: 500. Suci: Din i Dinu (oba Rumunjska)

HRVATSKA: Balić, Duvnjak 1, Lacković, Kopljar 1, Vori, Gojun, Losert, Horvat 11, Vuković 1, Bičanić 2, Buntić 5, Alilović, Štrlek, Cupić, Musa, Ninčević.

MAĐARSKA:Ilyes 3, Szollosi, Csaszar 14, Mocsai 1, Ivancsik, Harsanyi 1, Putics 1, Fazekas, Krivokapić 2, Mikler, Nagy, Vadkerti 1,  Zubai 1, Schuch, Ancsin.

Sedmerci: Hrvatska 1 (1), Mađarska 6 (4).  Isključenja: Hrvatska 8, Mađarska 6 minuta. 

Hrvatska muška rukometna reprezentacija remizirala je protiv Mađarske u posljednjem susretu drugog kruga Europskog prvenstva, utakmici koja za izabranike Slavka Goluže nije imala rezultatsku važnost. Budući da su Španjolci u ranije odigranom susretu pobijedili Sloveniju 35:32 postalo je jasno da će, bez obzira na ishod protiv Mađarske, Hrvatska zauzeti drugo mjesto u skupini što znači da će u polufinalu u petak igrati protiv domaćina Srbije. Inače, domaćin je u posljednjem susretu izgubio od Makedonije 19:22.

Utakmica protiv Mađarske bila je tako prije svega prilika za izbornika Slavka Golužu da pruži priliku igračima s klupe i odmori glavne karike pred polufinalni ogled sa Srbijom. Najučinkovitiji u hrvatskim redovima bio je Zlatko Horvat sa 11 pogodaka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.