Goluža: Utakmica kakvu sam želio da bih mogao odmarati igrače

Subota, 21. siječnja 2012. 00:19 Napisao/la  M. Kosanović

Španjolska je dobra ekipa, no ne razmišljam o njima, već o tome da trebamo zadržati našu igru, kaže Slavko Goluža

Hrvatska rukometna reprezentacija ostvarila je i treću pobjedu na Europskom prvenstvu u Srbiji. Nakon Islanda i Slovenije pali su i Norvežani, a puleni izbornika Slavka Goluže u drugi krug u Novom Sadu tako će prenijeti puni plijen, odnosno maksimalna četiri boda.
- Utakmica je išla u pravcu koji sam želio tako da sam mogao odmoriti pojedine igrače i svi su dobili svoju priliku, rekao je po završetku utakmice izbornik Goluža te nastavio:
- Ispunili smo još jedan plan i sada idemo polako dalje. Vidjet ćemo kako će to biti u drugom krugu. Sada se prvo treba dobro odmoriti, sutra treba otputovati u Novi Sad gdje nas očekuje drugi ambijent budući da su ovdje uvjeti bili uistinu fantastični. Imali smo sreće što nam je bilo pruženo sve što smo trebali, no sada treba smiriti dojmove i dobro se pripremiti za drugi krug, kazao je Goluža.
Prva utakmica drugog kruga Hrvatima donosi dvoboj sa Španjolcima u dvorani SPENS u Novom Sadu.
-    Sada slijede Španjolci, no ne treba ostati na one dvije utakmice u kvalifikacijama, naime, vratili su im se Entrerrios i Romero. Španjolska je dobra ekipa, no ne razmišljam o njima, već o tome da trebamo zadržati našu igru, koncentraciju i sam nivo igre, zaključio je izbornik Slavko Goluža.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.