ŽDRIJEB EP-a U RUKOMETU

Hrvatska sa Švedskom, Bjelorusijom i Crnom Gorom

Petak, 21. lipnja 2013. 21:20 Napisao/la  SC

Hrvatska  skupina križa se sa skupinom C u kojoj su Srbija, Francuska, Poljska i Rusija

Na Europskom prvenstvu u rukometu 2014. godine Hrvatska će igrati u Skupini D uz reprezentacije Švedske, Bjelorusije i Crne Gore. Tri reprezentacije iz svake od četiri skupine idu drugi krug.

U skupini drugog kruga hrvatska se skupina križa sa skupinom C u kojoj su Srbija, Francuska, Poljska i Rusija. Iz prvog kruga se prenose bodovi osvojeni protiv reprezentacija koje također prolaze u drugi krug. S obzirom na snagu protivnika u drugom krugu, Hrvatska će imperativno tražiti maksimalni broj bodova u prvom krugu.

EHF je u Herningu odredio i jakosne skupine za ždrijeb Lige prvaka. Zagreb CO je u drugoj jakosnoj skupini s Kielceom, PSG-om i Velenjem. Podravka je u trećem bubnju s Hypöm, Sävehofom i poljskim Lublinom. Lokomotiva je dobila pozivnicu za kvalifikacije i za plasman u Ligu prvaka će morati osvojiti turnir sa četiri sudionika koji će se igrati nokaut sustavom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.