EP: Hrvatska u nedjelju igra protiv Francuske, Srbija i Crna Gora ispale

Subota, 18. siječnja 2014. 00:08 Napisao/la  SC

Nedjelja (20.15): Hrvatska - Francuska

Hrvatski rukometaši drugi će krug Europskog prvenstva u Danskoj u nedjelju u Aarhusu u 20.15 otvoriti dvobojem protiv aktualnih olimpijskih pobjednika Francuza. Hrvatska je u prvom krugu osvojila prvo mjesto u skupini D s maksimalne tri pobjede, isti je učinak ostvarila i Francuska u skupini C, a prema rasporedu odigravanja upravo će pobjednici skupina igrati međusobno u prvom susretu drugog kruga. U drugom kolu u utorak Hrvatska će igrati protiv Rusije, a u posljednjem, trećem u četvrtak protiv Poljske.

U posljednjim utakmicama u skupini C Poljska je pobijedila Rusiju, a Francuska nije imala milosti prema Srbiji koja je ispala. U skupni D Bjelorusija se plasirala u idući krug nakon pobjede protiv Crne Gore.

 

 

 

REZULTATI:

 

SKUPINA C (Aarhus):

Poljska - Rusija 24-22 (10-14)

Francuska - Srbija 31-28 (17-12)

Poredak: Francuska, 6, Poljska 2, Rusija 2, Srbija 2

 

SKUPINA D (Kopenhagen):

Hrvatska - Švedska 25-24 (10-9)

Bjelorusija - Crna Gora 29-23 (13-13)

Poredak: Hrvatska 6, Švedska 4, Bjelorusija 2, Crna Gora 0

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.