Domagoj Duvnjak uskoro ide na operaciju, bit će spreman do Eura u Hrvatskoj

Srijeda, 12. travnja 2017. 09:48 Napisao/la  SC

Operaciju će obaviti klupski doktor Frank Pries u Kielu a oporavak bi trebao trajati šest mjeseci, taman toliko da Duvnjak bude na raspolaganju Lini Červaru i reprezentaciji.

Najbolji hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak, koji je prije par dana sa svojim Kielom osvojio njemački Kup, obznanio je da će ubrzo na operaciju bolnog koljena.

Dugo se odgađalo s operacijom, odnosno čekalo kraj sezone, ali Duvnjak je prelomio i odlučio.

- Koljeno je malo bolje. Želio sam igrati i nisam riskirao jer su mi doktori prije rekli da ne može biti puno gore. Sutra će me bol opet uhvatiti. Zato će me vjerojatno operirati već ovaj tjedan, izjavio je Duvnjak za njemačke medije, nakon što je s Kielom osvojio njemački Kup.

Zanimljivo, i u takvom stanju, Duvnjak je sa sedam golova bio najbolji igrač svoje momčadi koja je u velikom finalu pred 13200 gledatelja u Hamburgu savladala Flensburg 29:23 (13:12).

Naravno, hrvatskom reprezentativcu treba čestitati na ovoj odluci jer je pred njegovim klubom završnica sezone i u Bundesligi i u Ligi prvaka, u kojoj 23. travnja u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Kiel igra protiv Barcelone, ali s obzirom na operaciju te će dvoboje pratiti samo kao gledatelj.

Operaciju će obaviti klupski doktor Frank Pries u Kielu prenose njemački mediji, a oporavak bi trebao trajati šest mjeseci.

Taman toliko da Duvnjak bude na raspolaganju Lini Červaru i reprezentaciji.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.