Domagoj Duvnjak: Teško mi je pala činjenica da ne mogu pomoći u ovim važnim utakmicama

Nedjelja, 14. siječnja 2018. 16:21 Napisao/la  SC

Operirao sam koljeno samo da bih stigao igrati Europsko prvenstvo doma, ali, ponavljam, ne gubim nadu i najveći sam navijač uz TV, poručio je kapetan reprezentacije

Domagoj Duvnjak
Domagoj Duvnjak

 Domagoj Duvnjak oglasio se službeno posredstvom saveza, ozlijeđeni kapetan rukometne reprezentacije počeo je terapiju lista desne noge:

- Terapije za ozlijeđeni list su određene. Imamo vrhunske fizioterapeute i liječnike, sve što je potrebno u prvim danima nakon ozljede. Moram priznati da mi je teško pala činjenica da ne mogu pomoći u ovim važnim utakmicama, ali se neću predati. Prije svega zbog ove ekipe, mojih najvećih prijatelja, ali i cijele javnosti, svih koji ovih dana žive rukomet. Operirao sam koljeno samo da bih stigao igrati Europsko prvenstvo doma, ali, ponavljam, ne gubim nadu i najveći sam navijač uz TV. Vjerujem u njih i znam da će se i bez mene složno i sigurno polako penjati prema cilju, poručio je Duvnjak.

Kapetan sigurno neće igrati protiv Islanda i Švedske, a postoji li mogućnost da zaigra kasnije saznat će se nakon prvoga kruga natjecanja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.