Domagoj Duvnjak uspješno operiran, slijedi šestomjesečni oporavak

Utorak, 18. travnja 2017. 14:29 Napisao/la  SC

Domagoj Duvnjak operirao lijevo koljeno

Kapetan hrvatske rukometne reprezentacije i njemačkog Kiela Domagoj Duvnjak operirao je lijevo koljeno i počinje s dugotrajnim procesom oporavka.

Operacija je obavljena u Kielu pod vodstvom klupskog doktora Franka Priesa, a prema dostupnim informacijama sve je prošlo u najboljem redu.

Kapetan rukometne reprezentacije trebao biti operiran još prošli tjedan, no zahvat je odgođen zbog velike otekline nakon utakmica njemačkog kupa, koji je Kiel osvojio između ostaloga i zahvaljujući Duvnjakovoj sjajnoj igri u obje utakmice.

Duvnjak je početkom ovog mjeseca s medijima podijelio kako ga jako muči bolno koljeno te kako na ljeto planira operaciju.

Ipak, budući da oporavak od ovakve procedure traje  šest mjeseci, Duvnjak se odlučio otići „pod nož“ kudikamo ranije, a sve kako bi spreman dočekao Europsko prvenstvo početkom 2018. godine, koje će se održati u Hrvatskoj.

Nakon operacije Duvnjak se slikao u bolničkom krevetu i poslao pozdrav navijačima.

Ostaje nada da će se kapetan Kauboja u potpunosti oporaviti do siječnja, te kako će uspješno voditi reprezentaciju na putu prema, nadamo se, prvom zlatu s Europskih prvenstava.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.