DOMAGOJ DUVNJAK Nisam u životu odigrao ovakvu utakmicu, pokazali smo karakter

Petak, 24. siječnja 2020. 20:51 Napisao/la  SC
Duvnjak pogodio sedmerac za produžetak
Duvnjak pogodio sedmerac za produžetak

Domagoj Duvnjak s osam pogodaka i  stožerom ulogom u obrani predvodio je hrvatsku reprezentaciju prema finalu EP-a, Hrvatska je nakon drugoga produžetka pobijedila (29:28) Norvešku.

- Prije svega čestitako bih suigračima i stručno stožeru na epskoj borbi. Nisam u životu odigrao ovakvu utakmicu. Pokazali smo hrvatski karakter, nastavili smo igrati i kad smo padali s nogu. Mislim da smo zasluženo pobijedili. Bilo je grčeva, ali u tom trenutku ti o tome ne razmišljaš. Ne sjećam se pola toga što se dogodilo u produžetku. Gledaš samo semafor i isključiš se. Izgubili smo od njih u Francuskoj i sada smo se vratili. I ja bih čestitao Željku, on je dobri duh reprezentacije i to se vrati, kazao je Duvnjak.

- Nismo imali snage za razmišljanje. Stajali smo na terenu i gledali se, bilo je zombi stanje. Drago mi je zbog Željka da je dobio loptu kojom je riješio utakmicu. Sretan sam, ovo ide u povijest hrvatskog sporta, drago mi je da sam sudjelovao u ovome. Moram poslati Duvnjaku poljubac od svih Hrvata. Sad nećemo slaviti, već ćemo odmarati. Idemo napokon spavati s medaljom oko vrata. Sad se moramo rekuperirati i otići do kraja. Čeka nas potpuno drugačiji protivnik, ali idemo po zlato, kazao je Marino Marić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.