Domagoj Duvnjak mora na operaciju, slijedi mu pauza do devet mjeseci, upitan nastup na Euru

Četvrtak, 23. ožujka 2017. 10:33 Napisao/la  SC

Duvnjaku se ozljeda pogoršala nakon Svjetskog prvenstva u Francuskoj u siječnju i izvjesno je kako će u nekom trenutku morati otići na operaciju.

Jedan od najboljih rukometaša svijeta u posljednjih pet godina Domagoj Duvnjak mogao bi pauzirati od šest do devet mjeseci zbog operacije svoje stare boljke, koljena.

Rukometni portal handball-planet.com objavio je ovu informaciju, te bi Domagoj Duvnjak tako mogao propustiti ostatak sezone.

Četvrti rukometaš svijeta za 2016. godinu u izboru Međunarodne rukometne federacije (IHF) već dulje ima problema s koljenom.

- Stara boljka, muči me već dugo. Löwen ću sigurno preskočiti, u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, a što će biti dalje, vidjet ćemo, zasad ne mogu ništa više reći. Patela je problem koji traje, bolno je, rekao je Duvnjak u intervjuu za Sportske novosti i nastavio.

- Svjestan sam da je to stvar koju moram riješiti dugoročno jer nema se smisla mučiti ovako, a što i kako će se događati, vidjet će se nakon detaljnih pregleda. Znat će se, dao je do znanja Dule.

Duvnjaku se ozljeda pogoršala nakon Svjetskog prvenstva u Francuskoj u siječnju i izvjesno je kako će u nekom trenutku morati otići na operaciju.

Prema najgorem scenariju, za povratak na teren nakon operacije trebat će mu od šest do čak devet mjeseci.

Za deset mjeseci, u siječnju sljedeće godine, u Hrvatskoj se igra Europsko prvenstvo. Bila bi šteta da ponajbolji svjetski rukometaš propusti domaću smotru.

S druge strane, ode li uskoro na operaciju propustit će završnicu klupske sezone.

No, Dule mora riješiti koljeno. Stoga je bolje i za njega i za Hrvatsku da što prije ode na operaciju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.