IHF SLUŽBENO OBJAVIO

Domagoj Duvnjak službeno najbolji igrač na svijetu

Nedjelja, 26. siječnja 2014. 16:38 Napisao/la  SC

Nikola Karabatić najbolji igrač EP-a u Danskoj

 

Domagoj Duvnjak izabran je za najboljeg igrača na svijetu u izboru IHF-a! Istodobno, Duvnjak je izabran u idealnu sedmorku EP u Danskoj kao najbolji središnji branič u prvenstvu.

- Predivan je osjećaj biti najbolji na svijetu, ali ostaje osjećaj gorčine nakon poraza od Španjolske! Zahvaljujem izborniku i treneru u HSV-u, zahvaljujem suigračima u reprezentaciji i klubu. Ne, nije ovo vrhunac moje karijere. Vrhunac će biti kada osvojimo zlato, rekao je Duvnjak.

Nikola Karabatić izabran je za najboljega rukometaša EP-a, najbolji vratar je Danac Nicklas Landin, Islanđanin Valur Gudjon Sigurdsson je najbolje lijevo krilo, Francuz Luc Abalo desno krilo, najbolji pivot je Španjolac Julen Aguinagalde. Danac Mikkel Hansen je najbolji lijevi vanjski, Poljak Krzysztof Lijewski najbolji desni desni vanjski igrač.

Šveđanin Tobias Karlsson najbolji je obranbeni igrač.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.