UOČI UTAKMICE PROTIV FRANCUSKE

Ante Gotovina poslao poruku podrške

Četvrtak, 24. siječnja 2013. 17:59 Napisao/la  SC

- Od generala Ante Gotovine je stigla poruka podrške koja nam je dala dodatni motiva, rekao je  Goluža

Po dolasku u Barcelonu Slavko Goluža, izbornik hrvatske rukometne reprezentacije, otkrio je jednu zanimljivost.

- Dodatan motiv protiv Francuske bili su naši ljudi koji su nas bodrili u Hrvatskoj, poruke podrške stižu na Hrvatski rukometni savez. Od generala Ante Gotovine je stigla poruka podrške prije utakmice koja nam je dala dodatnog motiva. U govoru nakon utakmice pobjedu sam posvetio i njemu. Nije bilo dovoljno vremena za slavlje, morali smo se rano ustati i krenuti za Barcelonu, rekao je Slavko Goluža.

- Imao sam dobar osjećaj uoči utakmice s Francuskom. Na početku smo ostali bez ključnog igrača Drage Vukovića. To nas nije pokolebalo, odigrali smo što smo se dogovorili. Bilo je malo praznog hoda u prvom poluvremenu, ali smo se s nekoliko lakih pogodaka odvojili. Poslije je prednost samo rasla, ustvrdio je Slavko Goluža.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.