PPD Zagreb suspendirao Tina Lučina, riječki rukometaš nije se pojavio na prvom treningu

Subota, 04. kolovoza 2018. 12:34 Napisao/la  SC

Tin Lučin zakomplicirao situaciju potezom koji zagrebačkom klubu otvara drugačije mogućnosti u pregovorima oko prekida suradnje

Tin Lučin
Tin Lučin

 

 

Tin Lučin pred izlaznim je vratima PPD-a Zagreb.

Doduše, mladi riječki rukometaš zakomplicirao je situaciju potezom koji zagrebačkom klubu otvara drugačije mogućnosti u pregovorima oko prekida suradnje.

Lučin se nije pojavio na prvom treningu momčadi Line Červara o čemu je PPD Zagreb objavio priopćenje:

Ovim putem želimo Vas obavijestiti kako je stegovno povjerenstvo rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb pokrenulo disciplinski postupak nad rukometašem Tinom Lučinom.

Spomenuti igrač, naime, prekršio je pravilnik ponašanja rukometnog kluba PPD Zagreb, kao i stavke svog ugovora s klubom, nakon što se po povratku s Juniorskog prvenstva Europe u Sloveniji nije odazvao na početak priprema kluba, niti se pojavio na ranije zakazanom liječničkom pregledu.

O daljnjim koracima bit ćete pravovremeno obavješteni te više informacija možete očekivati po okončanju disciplinskog postupka, stoji u priopćenju.

Dakle, juniorski reprezentativac do daljnjega je suspendiran što će se sigurno odraziti na njegova primanja.

Što se tiče statusa, sporazumni razlaz je zajednički interes PPD-a Zagreb i Lučina.

Prošle sezone Lučin je iz Zameta došao u PPD Zagreb gdje praktično nije igrao što se neumitno odrazilo na formu u kojoj je dočekao Europsko juniorsko prvenstvc, gdje također nije puno igrao.

PPD-u Zagreb sigurno nije interes plaćati nezadovoljnog igrača koji ne igra, preostaje sačekati rasplet situacije o kojoj ovisi razvoj karijere jednog od najdarovitijih riječkih rukometaša zadnjih desetak godina.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.