PRIZNANJE RIJEČKOM TRENERU

Ivica Rimanić u Norveškoj dobio poštansku marku

Subota, 11. kolovoza 2012. 20:20 Napisao  Milan Kosanović

Čelnici saveza ovom prekrasnom gestom pokazali su koliko cijene moje uspjehe, rekao je Rimanić

Poznato riječko rukometno ime, trener Ivica Rimanić ovih dana boravio je u Rijeci koja je za ovog rukometnog stratega samo usputna stanica na putu prema novim rukometnim izazovima. Popularni Gibo dogovorio je suradnju s rukometnim klubom Sharjah iz Dubaija, a kako kaže to je prvi korak ka preuzimanju reprezentacije Ujedinjenih Arapskih Emirata. Riječ je o najboljem klubu UAE-a koji je podbacio u prošloj sezoni, te osvojio treće mjesto što je bio povod vodstvu kluba da angažira poznatog riječkog rukometnog stručnjaka.

Ipak, odlazak Ivice Rimanića u Dubai zasjenila je jedna puno veća i važnija vijest. Norveški rukometni savez prigodom proslave svog 75. rođendana iznenadio je najveće trenere koji su obilježili norveški rukomet. Među osam veličanstvenih našao se i Ivica Gibo Rimanić koji je kao nagradu za neizbrisiv pečat norveškom rukometu dobio poštansku marku sa svojim likom!

 rimanicIvica Rimanić- To je čast i priznanje koje rijetko koji trener ima prilike dobiti u svojoj karijeri, rekao je Rimanić te nastavio:

- Osvojiti norveško prvenstvo s dva različita kluba veliki je uspjeh, a čelnici rukometnog saveza ovom prekrasnom gestom pokazali su koliko se u Norveškoj cijeni jedan takav veliki rezultat, zaključio je Rimanić.

Ivica Rimanić prvenstvo Norveške osvajao je u dva navrata s Trondheimom i Nordstrandom. U svojoj bogatoj trenerskoj karijeri proputovao je gotovo cijeli svijet vodeći klubove poput Podravke, Hypa..Zatim reprezentacije Austrije, Irana, Slovenije...

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.