Rukometaši Croatia osiguranja proslavili 21. uzastopni naslov prvaka Hrvatske!

Četvrtak, 24. svibnja 2012. 22:50 Napisao  Milan Kosanović

Niti jedna druga momčad osim Croatia osiguranja nikada nije postala prvak Hrvatske

Rukometaši  Croatia osiguranja novi su, stari prvaci Hrvatske. U posljednjem kolu Lige za prvaka Zagrebaši su potvrdili već ranije osvojen naslov prvaka te ga proslavili pobjedom nad gostima iz Karlovca rezultatom 38:28.

Utakmica između Zagrepčana i Karlovčana bila je ujedno i posljednja utakmica Marina Šege, Jakova Gojuna, Ljube Vukića i Manuela Štrleka u dresu Croatia osiguranja.  Od zagrebačke publike oprostio se i Mađar Gyula Gal koji je klub napustio u zimskom prijelaznom roku, te prešao u redove mađarskog prvoligaša Tatabanye.

Osvojeni naslov prvaka ukupno je 21. uzastopni naslov koji su Zagrebaši osvojili od osamostaljenja. Niti jedna druga momčad osim Croatia osiguranja nikada nije postala prvak Hrvatske, a sudeći prema trenutnom stanju u domaćem rukomet teško je za očekivati da će netko skoro prekinuti impresivan niz Zagrebaša.

Također valja napomenuti da je to i prvi naslov prvaka Hrvatske u trenerskoj karijeri stratega Croatia osiguranja Slavka Goluže koji se sada već može pohvaliti zavidnim trenerskim trofejima.

PXL 120524 2162Slavlje Zagrepčana/Goran Stanzl/PIXSELL

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.