RUKOMETNI SKANDAL

Karabatić uhićen zbog namještanja utakmice!

Nedjelja, 30. rujna 2012. 20:03 Napisao/la  SC

Radi se o utakmici francuskog prvenstva odigranoj u svibnju u kojoj je Montpellier neočekivano izgubio do Rennesa (28:31)


Nikola Karabatić, jedan od najboljih svjetskih rukometaša, uhićen je zbog navodnog sudjelovanja u namještanju utakmica. Francuski mediji objavili su da je uz Nikolu privedeni njegov brat Luka, te iz Montpelliera Wissem Hmam, Michael Robin, Dragan Gajić i Primož Prost, jedan član stručnog stožera i djevojka jednog od igrača, te dvojica rukometaša koji su u ovoj sezoni prešli iz Montpelliera u PSG.

Radi se o utakmici francuskog prvenstva odigranoj u svibnju u kojoj je Montpellier neočekivano izgubio od Rennesa (28:31), a koeficijent na pobjedu domaćina bio je 2.9. Prema novim  podacima žene i djevojke igrača Montpelliera navodno su na pobjedu domaćina uplatile 95 tisuća eura.

Francuska televizija France 3 već je izvjestila o ovom slučaju iznijevši podatke da su žene i djevojke igrača Montpelliera uplatile novac, točnije pet tisuća eura na neočekivani ishod, no taj iznos se na kraju pokazao puno većim.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.