Hassan Moustafa, predsjednik IHF-a: Nemamo ništa protiv da se rukomet igra na ZOI-ju!

Četvrtak, 12. srpnja 2012. 19:49 Napisao/la  SC

Jedan od razloga prebacivanja rukometa na ZOI leži i u činjenici da IHF svim silama pokušava progurati rukomet na pijesku u program Ljetnih olimpijskih igara

Hassan Moustafa, predsjednik Svjetske rukometne federacije (IHF), najavio je mogućnost da se rukomet prebaci na Zimske olimpijske igre!

- Ne protivimo se ideji da se rukomet umjesto na Ljetnim igra na Zimskim olimpijskim igrama, rekao je Hassan Moustafa dodatno pojasnivši svoje razmišljanje.

- Svjetsko prvenstvo za rukometaše igra se u prosince, a za rukometašice u siječnju, dakle termin nam odgovara. Vjerujem da bi rukomet podignuo interes za Zimske olimpijske igre, ustvrdio je Moustafa.

Jedan od razloga prebacivanja rukometa na ZOI leži i u činjenici da IHF svim silama pokušava progurati rukomet na pijesku u program Ljetnih olimpijskih igara.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.