Hrvatska rukometna reprezentacija gluhih pobijedila Tursku

Četvrtak, 06. srpnja 2023. 18:39 Napisao/la  SC
Hrvatska rukometna reprezentacija gluhih pobijedila Tursku

Hrvatska rukometna reprezentacija gluhih odigrala je odličnu utakmicu i pobijedila Tursku rezultatom 19:34.

Hrvatska je dominirala tijekom cijelog susreta, a naša prednost na predahu bila je dvanaest razlike (6:18).

Fenomenalnu igru Hrvatske danas je predvodio Tomislav Bošnjak sa 15 postignutih golova, a ujedno je proglašen i igračem utakmice! U strijelce su se još upisali Antonio Rozić, Ilija Perak, Oliver Lušić, Pero Jukić, Leonardo Vučak, Patrik Radić, Mateo Perak i Vedran Jakovljević.

- Pripremili smo se dobro za utakmicu i zato smo i odigrali jako dobru utakmicu. Svi su bili izvrsni, tako da su zadnjih 15 minuta dobili priliku i manje iskusni igrači. Ide nam sve po planu, a sada se okrećemo utakmici s Danskom koja je sutra na rasporedu, rekao je izbornik, Mario Sirotić.

Sljedeća utakmica na rasporedu je sutra, protiv danske reprezentacije u 19 sati.

Natjecanje se odvija po kružnom bod sustavu u kojem svaka reprezentacija igra protiv svake te ostvaruje dva boda za pobjedu, jedan bod za neriješen rezultat te nula bodova za poraz.

Prve četiri momčadi ostvaruju prolazak u završnicu, a preostale četiri se bore za poreda

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.