Croatia osiguranje u lovu na prvi naslov SEHA lige, ulaz besplatan!

Srijeda, 11. travnja 2012. 13:29 Napisao  Milan Kosanović

Ulaznice za sve utakmice Final Foura su besplatne, a gledatelji ih mogu podignuti svakog dana od 12 do 18 sati na blagajni Arene Zagreb počevši od četvrtka (12. travnja)

Prva sezona SEHA lige došla je do samog kraja, a već u nedjelju (15. travnja) će se saznati i ime prvog osvajača regionalne lige. Nastup na Final Fouru izborili su Croatia osiguranje, Vardar, Metalurg i Tatran Prešov koji će se boriti za naslov prvaka. Prva utakmica na rasporedu je u subotu (14.travnja) kada će u zagrebačkoj Areni snage odmjeriti Metalurg i Tatran Prešov s početkom u 15.30 sati, a odmah po završetku te utakmice na rasporedu je drugi polufinale (18 sati) u kojem nastupa hrvatski prvak Croatia osiguranje koji je ujedno i apsolutni favorit na domaćem terenu protiv Vardara.

Utakmica za treće mjesto na rasporedu je u nedjelju (15. travnja) u 15.30 sati, a odmah potom u 18 sati na teren će i finalisti SEHA lige.

Ulaznice za sve utakmice Final Foura su besplatne, a gledatelji ih mogu podignuti svakog dana od 12 do 18 sati na blagajni Arene Zagreb počevši od četvrtka (12. travnja).