EP 2020 Rukometni savez BiH uspio podmiriti osnovne troškove reprezentacije

Srijeda, 25. prosinca 2019. 12:27 Napisao/la  SC
Marinko Umičević
Marinko Umičević

Rukometna reprezentacija BiH sudjelovat će u završnici EP-a, koje se u siječnu održava u Norveškoj, Švedskoj i Austriji.

- Možda ćemo ići praznih džepova, ali se nadamo da ćemo bar uspjeti osigurati igračima dnevnice. Platili smo hotelski smještaj i put igrača, a osigurali smo i opremu renomiranog bosansko-hercegovačkog proizvođač, potvrdio je predsjednik saveza BiH Marinko Umičević da su pokriveni osnovni troškovi.

Zadnjih dana medijski se spekuliralo o tome da bi reprezentacija BiH mogla otkazati nastup zbog nedostatka financijskih sredstava, Federalna porezna uprava blokirala je račun savezu zbog duga od 850.000 eura.

- Ovaj Rukometni savez BiH nije sljednik prošlog Saveza koji nikad nigdje nije bio upisan, niti u sud, niti u Ministarstvu civilnih poslova BiH . Prošli savez je ukinula država. RSBiH je tužio Poreznu upravu Federacije BiH, tražimo porezni broj koji nam moraju dati, rekao je Umičević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.