Domagoj Duvnjak na ljeto 2014. potpisuje trogodišnji ugovor s Kielom!

Ponedjeljak, 17. lipnja 2013. 19:28 Napisao  I. V.

Hamburg SV  potvrdio Duvnjakov odlazak u Kiel

Domagoj Duvnjak prelazi u Kiel! Hamburg SV je potvrdio kako Duvnjak za godinu dana napušta klub. Duvnjaku je preostala još jedna sezona u HSV-u te ga zatim na ljeto 2014. čeka potpisivanje trogodišnjeg ugovora s Kielom.

Klaus Elwardt, predsjednik Kiela, nije krio svoje  oduševljenje istaknuvši da  su u Kielui presretni što su pridobili  jednog od najboljih rukometaša na svijetu.

Matthias Rudolph, predsjednik HSV-a, potpuno je suprotnog raspoloženja:

- Naravno da bismo htjeli da Duvnjak ostane s nama, ali on je odlučio drugačije. Sve smo pokušali, međutim pregovori su propali.

Domagoj Duvnjak je nedavno doveo HSV do titule europskih prvaka.  Upravo je svom novom klub postigao 11 golova u polufinalu Lige prvaka, dok je protiv Barcelone u finalu zabio četiri gola i upisao sedam asistencija.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.