SUPERKOMBINACIJA Ivica Kostelić 10. nakon spusta, mali zaostatak jamči izglednu poziciju pred slalom

Ponedjeljak, 11. veljače 2013. 13:35 Napisao/la  SC

Kostelić je odlično odvozio spust, u donjem dijelu staze je čak smanjio zaostatak za 16 stotinki za vodećim Baumannom. Odličnu vožnju spusta odradio je i Ted Ligety koji kasni 72 stotinke. Slalom je na raspoedu od 18 sati

Ivica Kostelić zauzima deseto mjesto nakon utrke spusta u superkombinaciji na Svjetskom prvenstvu u Schladmingu! Kostelić je stazu prošao za 2:02.75 minute, te za vodećim Austrijancem Romedom Baumannom zaostaje sekundu i 37 sekunde. Slalom je na rasporedu od 18 sati

Kostelić je odlično odvozio spust, na prvom prolazu imao je isto vrijeme kao i Baumann. Zaostatak je polako rastao kroz utrku, na posljednjem prolazu Kostelić je kasnio sekundu i 53 stotinke. Ipak, odličnom vožnom u donjem dijelu Ivica je na kraju smanjio zostatak za 16 stotinki.

Inače, od glavnih konkurenata odličnu je utrku odvozio Ted Ligety koji drži šesto mjesto s 72 stotinke zaostatka za Baumannom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.