SP U SKIJANJU

Hirscher prvak u slalomu, Ivica Kostelić peti

Nedjelja, 17. veljače 2013. 11:34 Napisao/la  SC

Kostelić je zaostao 1.12 sekundi za Hirscherom, dok mu je bronca izmaknula za 47 stotinki

 

 

 

Marcel Hirscher svjetski je prvak u slalomu, a Ivica Kostelić osvojio je peto mjesto. Austrijski skijaš slavio je u vremenu 1:51.03 minute,  Kostelić je zaostao sekundu i 12 stotinki, dok mu je medalja izmaknula za 47 stotinki. Hrvatski skijaš dobro je odradio drugu vožnju, u cilj je ušao sa 70 stotinki prednosti. Na vrhu je izdržao do dolaska Andrea Myhrera, te je na drugom mjestu izdržao do dolaska trojke koja je osvojila medalje - Marcel Hirscher, Felix Neureuther i Mario Matt.

Ivica Kostelić nakon prve utrke slaloma držao je deveto mjesto sa sekundom zaostatka za pobjednikom Austrijancem Marcelom Hirscherom (55.56). Kostelić je prvu vožnju završio s vremenom 56.56, a identično vrijeme imao je i Francuz Alexis Pinturault.

Dalibor Šamšal je prvu utrku okončao na 32. mjestu s 4.45 sekunde zaostatka za Hirscherom, dok je Filip Zubčić bio 36. s 5.1 sekundi zaostatka. Matej Vidović je bio 44. (+6.77).

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.