SLUŽBENA POTVRDA

Medveščak od sljedeće sezone u ruskoj KHL ligi

Ponedjeljak, 29. travnja 2013. 19:13 Napisao/la  SC

- Ovo je potvrda dugogodišnjeg rada i truda svih nas u klubu, izjavio je predsjednik Damir Gojanović

Ono što se već duže vrijeme najavljivalo u ponedjeljak je dobilo i službenu potvrdu. KHL Medveščak Zagreb od sljedeće će sezone nastupati u ruskoj KHL ligi. Na zajedničkom sastanku predstavnika ruske KHL lige i vodstva KHL Medveščak Zagreb završeni su pregovori o pristupanju zagrebačkog kluba drugoj najjačoj svjetskoj hokejskoj ligi.

Nakon dugotrajnih pregovora, postignut je dogovor kojim zagrebački Medveščak postaje 28. član KHL lige u sezoni 2013./14. U narednim danima slijedi još samo formalna sjednica Upravnog odbora KHL-a na kojoj će članovi odbora na čelu s predsjednikom lige Aleksandrom Medvedevim potvrditi prijem zagrebačkih Medvjeda u KHL ligu.

- Ovo je potvrda dugogodišnjeg rada i truda svih nas u klubu, ali i nagrada svima – navijačima, prijateljima, sponzorima i partnerima koji su protekle četiri sezone vjerovali u projekt Medveščak i bili uz nas, izjavio je predsjednik Damir Gojanović.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.