Ivica Kostelić okončao proljetne pripreme u Austriji i otputovao na operaciju u Basel

Ponedjeljak, 06. svibnja 2013. 13:46 Napisao/la  SC

Ivica je u ponedjeljak otputovao u Basel (SUI), gdje će ga u utorak operirati prof. Niklaus Friederich i prof. Werner Müller koji su i do sada napravili većinu operativnih zahvata na Ivičinom desnom koljenu


Ivica Kostelić je nakon završetka sezone FIS Svjetskog kupa u Lenzerheideu (SUI) i Prvenstva Hrvatske održanog na Sljemenu trenirao u Innerkremsu (AUT), a zadnjih dvadesetak dana na austrijskom ledenjaku Mölltaler glečer gdje je imao odlične snježne i vremenske uvjete za trening. Ivica je trenirao sve discipline, a posebno je zadovoljan napretkom u razvoja skija za brze discipline.

S obzirom na putovanje liječnika, operacija koja je bila predviđena za slijedeći tjedan prebačena je na utorak 07. svibnja te je Ivica danas otputovao u Basel (SUI), gdje će ga sutra operirati prof. Niklaus Friederich i prof. Werner Müller koji su i do sada napravili većinu operativnih zahvata na Ivičinom desnom koljenu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.