Ivica Kostelić ostvario 10. mjesto na treningu spusta u Wengenu i otvorio sedežnicu sa svojim imenom

Srijeda, 16. siječnja 2013. 15:22 Napisao/la  SC

Najbolji hrvatski skijaš je prije odlaska na drugi trening spusta prisustvovao i kratkom otvorenju nove šesterosedežnice u Wengenu na kojoj je istaknut kao pobjednik superkombinacije u Wengenu iz 2012. godine

Na današnjem drugom treningu spusta u švicarskom Wengenu Ivica Kostelić je sa startnim brojem 32 zauzeo odlično 10. mjesto sa zaostatkom od 1.03 sekunde za najboljim Francuzem Clareyem (2:34.62).

Najbolji hrvatski skijaš je prije odlaska na drugi trening spusta prisustvovao i kratkom otvorenju nove šesterosedežnice u Wengenu, a na kojoj je Ivica istaknut kao pobjednik superkombinacije u Wengenu iz 2012. godine, dok će pobjeda na slalomskoj utrci prošle godine u Wengenu biti istaknuta na sedežnici koja je kraj staze na kojoj se vozi slalom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.