SP u Schladmingu: Ted Ligety svjetski prvak u veleslalomu, Ivica Kostelić 25.

Petak, 15. veljače 2013. 16:35 Napisao/la  SC

- Koljeno je dobro. Od prvih vrata sam osjetio sa skližu skije. Dalje je to bilo dosta nesigurno, iako sam pokušavao nešto nadoknaditi. Ipak, skije nisu išle tečno i onda se nadoknadi zaostatak, rekao je Ivica Kostelić

Ivica Kostelić osvojio je 25. mjesto u veleslalomu na Svjetskom prvenstvu u Schladmingu. Kostelić je odvozio dvije izrazito spore vožnje, te je u konačnici za sjajnim Tedom Ligetyem, svjetskim prvakom, zaostao čak 5,8 sekundi. Inače, 28. mjesto zauzeo je drugi hrvatski predstavnik Fili Zubčić.

- Koljeno je dobro. Od prvih vrata sam osjetio sa skližu skije. Dalje je to bilo dosta nesigurno, iako sam pokušavao nešto nadoknaditi. Ipak, skije nisu išle tečno i onda se nadoknadi zaostatak, rekao je Ivica Kostelić.

Već nakon prve utrke kada je za Amerikancem zaostao preko četiri sekunde. Ligety je u konačnici slavio s 81 stotinkom prednosti ispred drugoplasiranog Marcela Hirschera. Bronca je pripala Manfredu Moelggu. Slalom je na rasporedu u nedjelju.

- Ne mogu reći da se nisam u potpunosti angažirao. Na kraju to nije ispalo dobro, rekao je Ivica Kostelić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.