Ivica Kostelić 11. nakon prve utrke slaloma u Kitzbuehelu

Nedjelja, 27. siječnja 2013. 11:19 Napisao/la  SC

Najveća prijetnja Ivici Kosteliću u kombinaciji je Francuz Alexis Pinturault koji drži 13. mjesto s 85 stotinki zaostatka. Za Kostelićem u slalomu zaostaje 24 stotinki, a u kombinaciji 50 stotinki

Ivica Kostelić zauzeo je 11. mjesto u prvoj utrci slaloma u Kitzbuehelu. Hrvatski skijaš za vodećim Talijanom Stefanom Grossom zaostaje 61 stotinku, tako da je Ivica još uvijek u igri za najviše pozicije.

Talijani pak drže sam vrh, drugo mjesto zauzeo je Giuliano Razzoli koji za svojim sunarodnjakom zaostaje sedam stotinki, dok je trećeplasirani Marcel Hirscher sa 18 stotinki zaostatka.

Najveća prijetnja Ivici Kosteliću u kombinaciji je Francuz Alexis Pinturault koji drži 13. mjesto s 85 stotinki zaostatka. Za Kostelićem u slalomu zaostaje 24 stotinki, a u kombinaciji 50 stotinki.

Druga vožnja slaloma na rasporedu je u 13.30 sati.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.