SP Braća Sinković nadmoćno ostvarili plasman u polufinale

Srijeda, 21. rujna 2022. 13:18 Napisao/la  SC
SP Braća Sinković nadmoćno ostvarili plasman u polufinale

U četvrtfinalnoj utrci Svjetskog prvenstva, Braća Sinković odveslali su još jednu sjajnu utrku i tako nastavili niz bez izgubljene utrke u ovoj sezoni.

U cilj su ušli s vremenom 6:21.49, drugo mjesto zauzela je posada Moldavije s vremenom 6:23.25, dok su treći bili Talijani 6:23.67. To su ujedno i posade koje su osigurale direktan plasman u polufinale dok će ostali tražiti svoje mjesto kroz repasaž.

- Bila je dobra četvrtfinalna utrka, kontrolirana, mogli smo još i jače. Moldavci, Talijani, Srbi, svi su odlično išli tako da nam nije bilo lagano u svakom slučaju, rekao je Valent Sinković.

- Lagano nije bilo, ali ima mjesta za još jače. Mislim da smo dobro odveslali, znali smo da će Moldavci biti dobri u prvom dijelu staze. Sve je kontrolirano, dobro, zadovoljni smo kako ide i veselimo se daljnjim utrkama, rekao je Martin Sinković

Polufinalna utrka na rasporedu je u petak, 23. rujna, od 11:56 sati.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.