Počinje plivački Grand Prix: Dinko Jukić debitira za Primorje, Dominik Straga za Neveru

Petak, 24. listopada 2014. 23:03 Napisao/la  Leandar Kelentrić

Plivački klub Jadran Split i ove godine otvara Grand Prix seriju natjecanja Hrvatskog plivačkog saveza na kojem će nastupiti i dva riječka kluba Primorje i Nevera.

Na natjecanju na Poljudu ovoga vikenda očekuje se preko dvjesto vrhunskih plivača iz Hrvatske, Italije, Austrije, Mađarske, Slovačke, Slovenije i Bosne i Hercegovine.Natjecanje na Poljudu počinje u subotu u 14.00, te u  nedjelju u 10.30 sati. Plivački klub Jadran je začetnik ideje HPS Grand Prix, jer je još 2007. godine organizirao Jadran Grand Prix kao pokazno natjecanje, a prošle godine i prvo službeno Grand Prix natjecanje. Prošlogošnji pobjednik HPS-ovog Grand Prixa bila je plivačica Dubrave Ana Radić.

Od riječkih klubova u Split su otputovali PK Primorje sa 6 plivača i PK Nevera sa 19 plivača. Za PK Primorje svoj prvi nastup imat će austrijski reprezentativac Dinko Jukić, dok će za Neveru prvi puta nastupiti dojučerašnji član Primorja Dominik Straga. Boje Primorja uz debitanta Jukića branit će još Željana Knežević, Ana Petrović, Saša Gerbec, Matej Maras i Lovro Draginić. Za PK Neveru na Grand Prixu će uz predvodnika Stragu plivati još: Teo Ranić, Lucian Maras, Boren Brnčić, Marin i Matko Mrakovčić, Deana Kitak, Leo Prostran, Matija Barić, Nikolina Strukan, Paola Pulić, Sara Kauzlarić, Any Rubeša, Ani i Laura Čudina, Ariana Kostelić, Antonella Ostojić, Mirna Tvrdoreka, Lea Belaić.

Grand Prix iz Splita možete pratiti Live

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.