Trio Buzet na Slovence, Zrinjevac na Francuze u četvrtfinalu Kupa Europe

Utorak, 08. svibnja 2012. 16:21 Napisao/la  V.P.

Ždrijebom je odlučeno da će se u četvrtfinalu sastati Lokateks Trata (Slo) i Trio Buzet, Saint Vulbas (Fra) i Zrinjevac, Ivrea (Ita) i Forno (Ita) te Gap (Fra) i Pontese (Ita)

Boćari zagrebačkog Zrinjevca plasirali su se u četvrtfinale Kupa Europe. Zrinjevac je u uzvratnom susretu osmine finala u Zagrebu pobjedio Monako 22:0. Plasman u četvrtfinale osigurali su još Cro Lyon pobjedom nad Ponteseom 12:10, talijanski Forno koji je sa 22:0 svladao Radišiće i francuski Gap koji je nadigrao slovensku Luku Koper 14:8.

Ždrijebom je odlučeno da će se u četvrtfinalu sastati Lokateks Trata (Slo) i Trio Buzet, Saint Vulbas (Fra) i Zrinjevac, Ivrea (Ita) i Forno (Ita) te Gap (Fra) i Pontese (Ita). Prvi susreti na rasporedu su 12. svibnja, a uzvrati sedam dana kasnije. 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.