SN: Sandra Perković i Mario Mandžukić najbolji sportaši u izboru novinara

Četvrtak, 26. prosinca 2013. 16:53 Napisao/la  SC

Ekipom godine proglašena je ženska karate reprezentacija,  momčad godine je veslački četverac na pariće

Sandra Perković i Mario Mandžukić proglašeni su u četvrtak najboljim sportašima u 62. po redu izboru "Sportskih novosti" u kojem je sudjelovalo 329 novinara.

Ekipom godine proglašena je ženska karate reprezentacija u sastavu Ana-Marija Čelan, Ana Lenard, Azra Saleš i Ivona Tubić, koja je na europskom prvenstvu osvojila ekipno zlato. Momčad godine je veslački četverac na pariće u sastavu David Šain, Martin Sinković, Damir Martin i Valent Sinković, koji je osvojio zlatnu medalju na svjetskom prvenstvu u Južnoj Koreji.

Sportske novosti dodjeljuju i nagradu za fair play koju je ove godine primila mlada jedriličarka Hana Dragojević, članica jedriličarskog kluba "Labud" koja je na natjecanju 'Opatija Spring Cup' u travnju ove godine iz mora spasila kolegu Marka Smolića.

Na svečanosti dodjele nagrada koja je održana u studiju 7 Hrvatske radiotelevizije nazočni su bili i predsjednik Vlade RH Zoran Milanović, ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić i predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.