SN: Marin Čilić i Sandra Perković najbolji sportaši Hrvatske u 2014.

Nedjelja, 21. prosinca 2014. 17:24 Napisao/la  SC

Veslači Valent i Martin Sinković najbolja su ekipa, a Valentina i Branka Pereglin te Nikolina Krivanek, članice reprezentacije u samostrelu, najbolja su ekipa

Marin Čilić i Sandra Perković najbolji su sportaši Hrvatske u tradicionalnom izboru Sportskih novosti. U ovom, 63. izboru sudjelovalo je 304 novinara iz 50 redakcija. Perković je dobila 279 glasova, a ove sezone osvojila je treću uzastopnu titulu europske prvakinje, dok je Marin Čilić (214 glasova) povjerenje zaslužio sjajnim nastupom i osvajanjem US Opena.

Valent i Martin Sinković (222 glasa), aktualni svjetski prvaci u dvojcu na pariće, najbolja su momčad,  dok je najbolja ekipa reprezentacije Hrvatske u samostrelu. Valentina i Branka Pereglin te Nikolina Krivanek (193 glasa) na SP-u je osvojila zlatnu medalju i izjednačila vlastiti svjetski rekord koji nije dostignut punih 13 godina.             

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.