Sandra Perković: Cura iz Dubrave još uvjek sanja, još uvijek se ne predaje

Utorak, 03. kolovoza 2021. 09:35 Napisao/la  SC
Sandra Perković
Sandra Perković

Sandra Perković na društvenim mrežama prokomentirala je svoju emotivnu reakciju nakon finala bacanja diska, suznih očiju i plačnim glasom pokušala je objasniti zbog čega je ostala bez medalje.

Evo što je objavila kada su se emocije stišale:

Teško je ?.. Stvaraš, radiš, želiš, boriš se, improviziraš, sanjaš, plačeš, smiješ se, guraš dalje bez obzira na sve i tako svaki dan 365 dana u godini, već 5 punih godina samo za ovaj dan!
Borila sam se do kraja, tražila sam sve načine kako na najbolji mogući način predstaviti naše boje, bolje od ovoga nisam mogla niti nisam znala! Hvala Vam za sve poruke, hvala Vam za lijepe riječi, hvala Vam za sve molitve, još će dugo moje oči biti “caklene” na pomisao na ovo natjecanje! To je sport, on zna biti prekrasan, a zna biti užasno grub i surov, ali baš u tome je čar.
Čestitke djevojkama na osvojenim medaljama! Cura iz Dubrave još uvijek sanja, još uvijek želi i još uvijek se ne predaje! Pariz 2024. vidimo se ❤️
VOLI VAS VAŠA queen ??

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.