Nesvakidašnji incident: Mladi vepar zalutao u dvoranu Pomorske škole Bakar!

Četvrtak, 30. rujna 2021. 12:32 Napisao/la  SC

Najezda divljih svinja očito postaje problem kojim bi se na razini čitave županije valjalo ozbiljno pozabaviti prije nego pojedinačni incidenti prerastu u katastrofu

Nesvakidašnji incident: Mladi vepar zalutao u dvoranu Pomorske škole Bakar!
Foto: Screnshoot/24sata

Divlje svinje očito nisu samo problem Kostrene, nesvakidašnja snimka kruži po društvenim mrežama, a objavio ju je i portal 24sata.

Na snimci se vidi kako malena divlja svinja ulazi u sportsku dvoranu Pomorske škole Bakar, bezglavo juri u svim smjerovima i u jednom se trenutku zalijeće na profesora koji se obranio tako što je izbezumljenu  životinju udario nogom.

Nakon što su poharale žuknički stadion, divlje svinje odlučile su se prebaciti na dvoranske sportove.

Šalu na stranu, najezda divljih svinja očito postaje problem kojim bi se na razini čitave županije valjalo ozbiljno pozabaviti prije nego pojedinačni incidenti prerastu u katastrofu.

Onda će biti kasno.

Video možete pogledati OVDJE

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.