Filip Hrgović: Očekuje me borba karijere, nema mjesta euforiji tek treba odraditi posao

Četvrtak, 04. ožujka 2021. 14:00 Napisao/la  SC
Filip Hrgović
Filip Hrgović

Filipa Hrgovića, najboljeg hrvatskog boksača, u svibnju očekuje najvažniji meč u karijeri, dvoboj s Amerikancem Michaelom Hunterom za titulu obaveznog izazivača po IBF verziji.

Hrgović je o ovom dvoboju govorio na konferenciji za novinare u Zagrebu.

- Očekuje je borba karijere, to je velika stvar za mene, sretan sam što su se stvari tako posložile, spletom okolnosti su se neki ljudi na ljestvici zaobišli i došao je red na mene. Nema puno mjesta euforiji, još ništa nije napravljeno, tek trebam pobijediti, nakon toga osvojiti titulu i onda je obraniti jedno 15. do 20. puta, rekao je Hrgović.

Još uvijek se ne zna gdje će se meč održati, ali se zna što očekuje Hrgovića.

- Hunter je okretan i nezgodan, udara sa svih pozicija, hrabar je, ne boji se ući u izmjenu udaraca. Morat ću ga kontrolirati i iskontrirati u prvim rundama. Mora osjetiti moju snagu, rekao je Hrgović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.