CONOR MCGREGOR

Ostvario nevjerojatnu zaradu

Četvrtak, 13. siječnja 2022. 18:58 Napisao/la  SC

Tom Brady rekorder u momčadskim sportovima

Conor McGregor
Conor McGregor

 Conor McGregor daleko je najbolje plaćeni sportaš na svijetu u 2021. godini, 33-godišnji UFC borac ostvario je nevjerojatnu zaradu u odnosu na vrijeme provereno u oktagonu.

Prema istraživanju Ladbrokesa, McGregor je tijekom 2021. zaradio senzacionalnih 7,4 mil. eura po minuti!

Jasno da ovako basnoslovnu zaradu zahvaljuje činjenici da su njegove borbe u prosjeku trajale tri minute.

Povrh svega, McGregor je 2021. godine izgubio dvije borbe protiv Dustina Poiriera, prvu 24. siječnja 2021., drugu 11. srpnja 2021. godine, ali je unatoč tome ostvario zaradu koja graniči sa zdravim razumom s obzirom na vremensku aktivnost.

Ako se gleda omjer uloženog vremena i zarade, borilački sportovi daleko su najisplativiji.

Boksač Canelo Alvarez drugi je na ljestvici prema zaradi, u 2021. godini po minuti je zarađivao 388.000 eura!

Treći na ljestvici prvi je prema zaradi u momčadskim sportovima, quarterback Tampa Bay Buccaneersa, Tom Brady, u 2021. godini zarađivao je 32.500 eura po minuti.

Na popisu slijede dvojica nogometaša!

Napadač Paris Saint-Germaina, Brazilac Neymar, zarađivao je prošle godine 27.500 eura po minuti uz napomenu da je često bio ozlijeđen pa je na terenima proveo puno manje vremena nego što je trebao.

Peti na ljestvici je Cristiano Ronaldo, koji je prošle godine igrao za Manchester United i Juventus.

Ronaldo je prava sirotinja u odnosu na McGregora, Portugalac je u 2021. godini zarađivao 15.600 eura po minutama provedenim na terenima.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.