Hrvatski odbojkaški savez poništio odluku o prekidu sezone, promijenio se zakon

Petak, 24. travnja 2020. 21:19 Napisao/la  SC
Hrvatski odbojkaški savez poništio odluku o prekidu sezone, promijenio se zakon

Hrvatski odbojkaški savez (HOS) objavio je na službenoj stranici sljedeću obavijest:

Upravni odbor Hrvatskog odbojkaškog saveza donio je odluku o poništavanju odluka donesenih 17. ožujka 2020. godine, a koje se tiču prekida i završetka natjecanja u sezoni 2019/2020.

Sukladno pozivu Središnjeg Državnog Ureda za Šport za usklađivanjem odluka o prekidu natjecanja prije za to predviđenog kraja, te o promjenama propozicija ili sustava natjecanja, uz odredbe Zakona o dopunama Zakona o Športu, s obzirom na nemogućnost daljnjih natjecanja u doglednom vremenu te radi osiguravanja regularnosti natjecanja, Upravni odbor HOS-a donio je odluku o poništavanju prethodnih odluka.

Nove odluke o završetku natjecanja 2019/2020 i sustavu natjecanja 2020/2021, bit će donešene sukladno Zakonu o dopunama Zakona o sportu od 18. travnja 2020 te sukladno propisima, stoji u obavijesti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.