Samanta Fabris i Natalia Tomić s odbojkašicama na završnim pripremama za SP u Poljskoj

Petak, 16. rujna 2022. 13:27 Napisao/la  SC
Samanta Fabris
Samanta Fabris

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija u Istanbulu je počela pripreme za Svjetsko prvenstvo. 

Izabranice Ferhata Akbasa u kampu njegovog kluba Ezaczibasci, u kojem od ove sezone igra naša kapetanica Samanta Fabris, odigrat će nekoliko pripremnih utakmica.

Uz Ezaczibasci, naše reprezentativke odmjerit će snage i s klubom PTT Ankara.

 - Počele smo posljednji ciklus priprema u kojem nas očekuje nekoliko pripremnih utakmica koje će nam biti pokazatelj na čemu trebamo poraditi da se što bolje pripremimo za Poljsku, ali i sve ostale reprezentacije koje nas čekaju na Svjetskom prvenstvu. Dijeli nas tjedan dana do početka, jako smo uzbuđene, ekipa je u dobroj formi. Nadam se da ćete nas pratiti i podržavati. Dat ćemo sve od sebe da pružimo što bolje igre i rezultat, izjavila je kapetanica Samanta Fabris.

Hrvatska 23. rujna otvara 19. FIVB Svjetsko prvenstvo u nizozemskom Anhremu u 18 sati u utakmici s Poljskom.

Prvenstvo se u Poljskoj i Nizozemskoj igra od 23. rujna do 15. listopada. Uz Hrvatsku u Grupi B su Poljska, Turska, Dominikanska republika, Južna Koreja i Tajland.

Hrvatska nakon Poljske u skupini B igra 28. rujna u 14 sati protiv Tajlanda, 29. rujna u 17.30 protiv Turske te 1. listopada u 17.30 sati protiv Koreje.

Na pripremama za Svjetsko prvenstvo su: Klara Perić, Samanta Fabris,  Lea Deak, Mika Grbavica, Lucija Mlinar, Laura Miloš, Dijana Karatović, Josipa Marković, Beta Dumančić, Martina Šamadan, Ema Strunjak, Božana Butigan, Natalia Tomić i Izabela Štimac. 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.