EP: Hrvatske odbojkašice porazom od Bjelorusije započele natjecanje u Rotterdamu

Subota, 26. rujna 2015. 21:41 Napisao/la  SC

Skupina C, 1. kolo: Hrvatska - Bjelorusija 0:3 (19:25, 18:25, 24:26)

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija 0:3 (19-25, 18-25, 24-26) porazom od Bjelorusije započela je svoj nastup u skupini C na Europskom prvenstvu u Rotterdamu.

U prva dva seta naše igračice držale su rezultatski priključak u prve dvije trećine, ali nakon drugog tehničkog time-outa Bjeloruskinje su u oba navrata napravile veliku seriju kojom su odlučile te dionice igre u svoju korist.

Treći set donio je ravnopravnu igru do same završnice, Hrvatska je imala prednost od 24-22 i dvije prilike za osvajanje seta, ali loš prijem servisa u ključnim trenucima koštao je naše reprezentativke mogućeg povratka u dvoboj.

U prvom susretu skupine C Rusija je sa 3-0 (25-6, 25-14, 27-25) svladala Bugarsku.

Hrvatska će u 2. kolu u nedjelju od 18 sati igrati protiv Bugarske, a nakon rezultata prvoga dana jasno je kako će to biti izravni dvoboj za prolazak u drugi krug natjecanja.

Naime, pobjednice skupine izravno će se plasirati u četvrtfinale, dok će druga i treća reprezentacija nastaviti natjecanje u drugoj fazi, a posljednja će ekipa iz skupine kući nakon prvog kruga.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.